Lirik Lagu GuyonWaton – Ninggal Cerito

Posted on

ning kutho iki aku nemoni
wong sing paling tak tresnani
sing tak sayang sayang
tekane mati

nanging anane mung crito loro
kowe pancen tego
kowe ra rumongso
anane mung nggawe cidro

aku ngrumangsani
tekaku ra dikarepke ati
aku sadar diri
tekoku mung nggriseni

(Chorus)

kowe teko nggowo crito loro
kowe lungo ninggalke loro loro
ning purwokerto aku nduweni cerito
kowe ngaboti tresno sing liyo

(Int.)

ning kutho iki aku nemoni
wong sing paling tak tresnani
sing tak sayang sayang
tekane mati

nanging anane mung crito loro
kowe pancen tego
kowe ra rumongso
anane mung nggawe cidro

aku ngrumangsani
tekaku ra dikarepke ati
aku sadar diri
tekoku mung nggriseni

(Chorus)

kowe teko nggowo crito loro
kowe lungo ninggalke loro loro
ning purwokerto aku nduweni cerito
kowe ngaboti tresno sing liyo

kowe teko nggowo crito loro
kowe lungo ninggalke loro loro
ning purwokerto aku nduweni cerito
kowe ngaboti tresno sing liyo

ning purwokerto aku nduweni cerito
kowe ngaboti tresno sing liyo
hu..uuu..uuu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *