Lirik Lagu Happy Asmara – Anjay Angel Tuturanmu

Posted on

Tak kandani ora manut
Tak omongi ora nurut
Anjay, anjay, anjay
Angel temen tuturanmu

Ngel angel
Angel temen tuturanmu
Ngel angel
Angel temen kandananmu

Sampe meniren rasane lambeku
Keroso sering ngandani awakmu
Sampe meniren rasane lambeku
Nanging kowe sih tetep
Sih tetep ora gelem nggugu

[Chorus:]

Tak kandani ora manut
Tak omongi ora nurut
Kesel, kesel lambeku

Tak kandani ora manut
Tak omongi ora nurut
Anjay, anjay, anjay
Angel temen tuturanmu

Ngel angel
Angel temen tuturanmu
Ngel angel
Angel temen kandananmu

Sampe meniren rasane lambeku
Keroso sering ngandani awakmu
Sampe meniren rasane lambeku
Nanging kowe sih tetep
Sih tetep ora gelem nggugu

[Chorus:]

Tak kandani ora manut
Tak omongi ora nurut
Kesel, kesel lambeku

Tak kandani ora manut
Tak omongi ora nurut
Anjay, anjay, anjay
Angel temen tuturanmu

Tak kandani ora manut
Tak omongi ora nurut
Kesel, kesel lambeku

Tak kandani ora manut
Tak omongi ora nurut
Anjay, anjay, anjay
Angel temen tuturanmu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *