Lirik Lagu Syahiba Saufa – Tau Tatu

Posted on

Tatu hang bengen tau
manggon nong atinisun
seperene perihe mageh keroso
iku hang gawe sun kwatir
bakal kebalen maning
isun wedi di larani

paribasane riko kelaksan nyanding isun
dadio ulan hang biso madhangi isun
siji hang sun jaluk nyang riko
janji sing arep ngelio
mergo ati iki wis tau keloro
kadung mbesuk atinisun wis riko duweni
sun jaluk ojo riko larani
kadung mbesuk atinisun
wis percoyo nyang riko
sun jaluk ojo di sio sio
mergane sak durunge isun wis tau tatu
wis tau tatu

paribasane riko kelaksan nyanding isun
dadio ulan hang biso madhangi isun
siji hang sun jaluk nyang riko
janji sing arep ngelio
mergo ati iki wis tau keloro
kadung mbesuk atinisun wis riko duweni
sun jaluk ojo riko larani
kadung mbesuk atinisun
wis percoyo nyang riko
sun jaluk ojo di sio sio
mergane sak durunge isun wis tau tatu
wis tau tatu

kadung mbesuk atinisun wis riko duweni
sun jaluk ojo riko larani
kadung mbesuk atinisun
wis percoyo nyang riko
sun jaluk ojo di sio sio
mergane sak durunge isun wis tau tatu
wis tau tatu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *