Lirik Lagu TTM Akustik – Kuat Ati Feat Andien

Posted on

sayang sing tak suwun
mung pangapuramu
dudu karep ati iki
ninggalke sliramu
sayang lungaku ora bakal
keliyo tresno
mendem roso senajan atiku loro

sayang maafkan orang tuaku
bukan maksud hati ini
tuk kecewakanmu
sayang yakinlah suatu saat nanti
ku berjanji sehidup semati dadi siji
denganmu pujaan hati

Reff :

sayang..
hanya satu yang ku mau
cukup restu dari orang tuamu
tresnoku lan tresnomu
supoyo langgeng
ora bakal dadi semu

pujaan hati
tak suwun sing kuat ati
mergo tresno iki kita yang jalani
mugo kabeh mangestoni
katresnan iki
mugo Gusti ngijabahi

Musik :

sayang maafkan orang tuaku
bukan maksud hati ini
tuk kecewakanmu
sayang yakinlah suatu saat nanti
ku berjanji sehidup semati dadi siji
denganmu pujaan hati

Reff :

sayang..
hanya satu yang ku mau
cukup restu dari orang tuamu
tresnoku lan tresnomu
supoyo langgeng
ora bakal dadi semu

pujaan hati..
tak suwun sing kuat ati
mergo tresno iki kita yang jalani
mugo kabeh mangestoni
katresnan iki
mugo Gusti ngijabahi..
mugo kabeh mangestoni
katresnan iki
mugo Gusti ngijabahi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *